Blog

Özerşah Group: Mükemmeliyet ve Kalite Uluslararası Çapta Tanınıyor

  • 29 Ocak 2024
Image

Günümüzde piyasada çok çeşitli yağlar ve madeni yağlar bulunmaktadır; hangi ürünü kullanmanız gerektiği seçimi farklı kriterlere bağlıdır, ancak motorunuzun düzgün çalışmasını sağlamak için bir ürün seçmeniz gerektiğini akılda tutmak önemlidir. Aracınızın özelliklerine uygun, iyi ve onaylanmış kalitede bir yağ, bu konuda OEM sertifikaları kararınızda size destek olacak temel olabilir. OEM sertifikaları, ürünün kalitesini ve otomobil üreticisinin bir ürünü kendi araç tipinde kullanmak üzere onayladığını garanti eder. Bu onayı alabilmek için ürünlerin en yüksek OEM standartlarını takip etmesi ve bu standartlara ulaşması gerekmektedir.

Özerşah Group olarak uzun yıllara dayanan tecrübemiz ve uzman kadromuzla, ulusal ve uluslararası kalite standartlarına sahip yüzlerce ürünle sektöre yön verme misyonuyla çalışıyoruz. Lider bir marka olarak kalite bizim temel becerimizdir ve müşterilerimizin 18 yılı aşkın bir süredir bilinen aynı kaliteye sahip yenilikçi ürünlerini sağlamak için üretim sürecinde mükemmelleşmenin her adımını ciddiye alıyoruz. Sürecimizdeki mükemmellik, ulusal ve uluslararası düzeyde en önemli standartlarla tanınmaktadır, Avrupa Motor Yağları Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasını aldıktan sonra, tüm premium Markalarımız Monex Madeni Yağlar, Yün Madeni Yağlar, Hexon Yağlayıcıları ve Halka Yağlayıcıları aşağıdaki ürünlere:

Monex Supreme Tech 10W40: Yüksek performanslı sentetik dizel motor yağıdır ve geleneksel mineral yağlara göre üstün koruma ve yağlama sağlar. Mükemmel akışkanlığı ve pompalanabilirliği sayesinde ilk çalıştırmada üstün koruma sağlar.

Monex Supreme Tech 15W40: Benzinli ve dizel motorlu binek ve hafif ticari araçların yağlama gereksinimlerini tam olarak karşılayan bir motor yağı. Aynı zamanda özel katık kombinasyonu sayesinde kilometresi yüksek araçlar için idealdir.

Woil Gold Drop Serisi 10W40: Benzinli ve dizel motorlu binek ve hafif ticari araçların yağlama gereksinimlerini tam olarak karşılayan motor yağı.

Woil Gold Drop Serisi 15W40: Doğal emişli veya turboşarjlı binek araçların benzinli ve dizel motorlarının yağlanması için çok dereceli motor yağı. Bu yağın özelliği, iyi deterjan ve dispersiyon özelliklerinin yanı sıra düşük kül içeriğinin birleşimidir.

Hexon SuperPlus 10W40: özenle seçilmiş, yüksek oranda rafine edilmiş baz yağlardan üretilen yarı sentetik mineral yağ, en zorlu sürüş koşullarında bile aşınmaya ve çamura karşı üstün koruma sağlar ve gelişmiş sürtünme özellikleri sayesinde yakıt ekonomisinde artış sağlar.

Hexon SuperPlus 15W40: Modern teknolojiye sahip katıkların ve yüksek kaliteli baz yağların birleşimiyle geliştirilen dizel motor yağı, ağır vasıtaların doğal emişli veya turboşarjlı dizel motorlarının yağlama gereksinimlerini tam olarak karşılar.

Ring Multimax10W40: Benzinli ve hafif dizel araçların yağlama gereksinimlerini karşılamak üzere geliştirilmiş yarı sentetik bazlı motor yağıdır. Kaliteli baz yağlar ve ileri katık teknolojisi ile geliştirilen formülü sayesinde motorda üstün koruma sağlar.

Ring Multimax 15W40:motor yağı Doğal emişli veya turboşarjlı dizel binek araçların yağlanması için çok dereceli yağ. Bu yağın özelliği, iyi deterjan ve dispersiyon özelliklerinin düşük kül içeriğiyle birleşimidir.

Premium markamız Monex Lubricants da Mercedes Benz ve Volvo sertifikalarını aldı. Monex Madeni Yağlar, sürekli Ar-Ge ve laboratuvarlarımızda tüm petrol ürünlerinin yüksek performansı, en ileri teknolojiye sahip ekipmanlar ve deneyimli profesyonel Ar-Ge kadromuz sayesinde, Uluslararası Pazarlamada mükemmelliğin simgesi olarak konumunu güçlendirmektedir.

Bu, en yüksek uluslararası standartları takip etmek ve pazara ve müşterilerimize en iyi ürünleri sunmaya devam etmek için sürecimizdeki sürekli iyileştirmenin ve teknolojiye yaptığımız yatırımların bir sonucudur.

Sizi bugün bizimle iletişime geçmeye ve ürün yelpazemiz ve sizin için sunduğumuz çözümler hakkında daha fazla bilgi almaya davet ediyoruz.



Diğer Yazılar

Image
  • 23 Kasım 2022

Madeni Yağ Nedir?

Madeni Yağ Nedir? Araç aksamının mutlaka çalışması için tercih edilmesi gereken madeni yağlar, günümüzde birçok firma tarafından işlenerek satışa hazırla hale getirilmektedir...

Image
  • 23 Kasım 2022

Madeni Yağ Nasıl Elde Edilir?

Madeni Yağ Nasıl Elde Edilir?, teknolojik çalışmaların artış göstermesiyle oldukça sık sorulan ve motor sistemine sahip her parça için tercih edilen ürünlerden...