Blog

Özerşah Group Avrupa Motor Yağları Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasını Kazandı

  • 18 Ocak 2024
Image

Bir üretim sürecinde yapılması gereken birçok adım vardır ve müşterilere ulaşan nihai ürünün kalitesini korumak için her adımda dikkat ve mükemmelliği sürdürmek önemlidir. Bu mükemmellik seviyesini korumaya kararlı olan şirketler, süreçlerinin ve ürünlerinin kalitesini resmi kuruluşlardan aldıkları sertifikalarla belgelendirmenin yollarını arıyor.

Petrol ürünleri ve madeni yağların üreticisi olan Özersah Group'un, edinilecek standardı ve hangi sertifikayı sunacağını tanımlamak için kendi gereksinimleri vardır. Ancak daha önce de belirtildiği gibi uluslararası sertifika, şirket ürünlerinin seçimini destekleyebilecek bir takviyedir.

Bu konuda Özerşah Group'un, Avrupa, Kuzey Amerika ve dünya çapında çeşitli kalite standartlarını, test yöntemlerini ve prosedürlerini, endüstri Uygulama Kurallarını ve Avrupa Motor Yağları Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasını aldığını duyurmaktan gurur duyuyoruz. ACEA Avrupa Yağ Dizilerinin gerekliliklerine uygun olarak bu sertifika, otomotiv endüstrisinin artan teknik gereksinimlerini karşılayan iyileştirilmiş, amaca uygun motor yağlarının geliştirilmesini teşvik etmek ve yağlayıcı pazarlamacılara, yağlayıcılarının kalitesini ve piyasada onlar adına yapılan performans iddiaları.

Özersah Group kalite ve güvenliğe olan bağlılığını göstermeye devam ediyor ve üretim sürecinde mükemmelleşmenin her adımını ciddiye alıyor; Memnun müşteriler, yönetimin iyileştirilmesi ve maliyetlerden tasarruf, bu ayrıntılara dikkat ettiğinizde elde edilen bazı faydalardır; sertifikalar ve standartlar, uluslararası gereklilikleri karşılayan yüksek verimli bir kalite sistemine uyum sağladığımızın kanıtıdır.



Diğer Yazılar

Image
  • 23 Kasım 2022

Madeni Yağ Nedir?

Madeni Yağ Nedir? Araç aksamının mutlaka çalışması için tercih edilmesi gereken madeni yağlar, günümüzde birçok firma tarafından işlenerek satışa hazırla hale getirilmektedir...

Image
  • 23 Kasım 2022

Madeni Yağ Nasıl Elde Edilir?

Madeni Yağ Nasıl Elde Edilir?, teknolojik çalışmaların artış göstermesiyle oldukça sık sorulan ve motor sistemine sahip her parça için tercih edilen ürünlerden...