Blog

KAZAUTOEXPO 2023: Özerşah Group, Orta Asya Pazarında Genişlemeye ve Bağlantıları Güçlendirmeye Devam Ediyor

  • 24 Ekim 2023
Image

Özerşah Grup dünyanın her yerinden ilgilenen müşterileriyle daha yakın ilişkiler kurmaya devam ediyor. Büyüme stratejimiz kapsamında müşterilerimize daha yakın olabilmek adına 17-19 Ekim tarihleri arasında Kazakistan Almatı'da düzenlenen Kazautoexpo'ya katıldık.

Uluslararası varlığı, 50'den fazla ülkeyi sayan ve dünya çapındaki petrol ve enerji piyasasıyla doğrudan etkileşimi ön planda tutan bir şirket olarak, bu etkinliğe katılma ve piyasanın tartışılmasına katkıda bulunma, bir ortam sağlama fırsatını kaçıramazdık. gelişmeyi ve yeni fırsatları yakalamayı ve otomotiv satış sonrası sektörünün ana oyuncularıyla bağları güçlendirmeyi hedefliyoruz.

Ziyaretçilerimiz ve katılımcılarımız premium markalarımız hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı buldu: Monex Lubricants, Woil Lubricants, Hexon Lubricants ve Ring Lubricants. Madeni yağ sektörünün pazar gelişimine sürekli olarak nasıl katkıda bulunduğumuza dair yenilikçi çözümler ve yeni trendler sunarken, tekliflerimizi, ürünlerimizi ve uzmanlığımızı sergileyeceğimiz bir an oldu.

Bizi ziyaret eden herkese minnettarız ve bu, Özerşah Group ile otomotiv ve madeni yağ sektörünün bölgesel kilit oyuncuları arasındaki gelecek vaat eden ortaklıkların sadece başlangıcı.



Diğer Yazılar

Image
  • 23 Kasım 2022

Madeni Yağ Nedir?

Madeni Yağ Nedir? Araç aksamının mutlaka çalışması için tercih edilmesi gereken madeni yağlar, günümüzde birçok firma tarafından işlenerek satışa hazırla hale getirilmektedir...

Image
  • 23 Kasım 2022

Madeni Yağ Nasıl Elde Edilir?

Madeni Yağ Nasıl Elde Edilir?, teknolojik çalışmaların artış göstermesiyle oldukça sık sorulan ve motor sistemine sahip her parça için tercih edilen ürünlerden...