Blog

Monex Okyanusları ve Denizleri Aşan Deniz Petrolleri

  • 25 Aralık 2023
Image

Deniz, ister gıda ister ticaret yoluyla olsun, her zaman insan yaşamının bir parçası olmuştur. Antik çağlardan beri toplum için önemini inkar edemeyiz. Günümüzde dünya ticaret hacminin %80'den fazlasının deniz yoluyla taşındığı tahmin edilmekte ve büyük hacimli malların uzun mesafelere taşınabilme imkanı, onu işletmeler için tercih edilen bir seçenek haline getirmektedir.

Küresel ekonominin çarklarını çalışır durumda tutmak için, gemilerin bakımlarının düzgün ve sürekli olarak sürdürülmesi gereklidir ve motorların korunmasından bahsederken en önemli faktörlerden biri, amaca hizmet edecek doğru yağlama yağının seçilmesidir. İdeal ürün, deniz motorlarının hızını, ivmelenmesini ve genel performansını tehlikeye atmadan korozyona ve birikintilere karşı koruma sağlamalıdır. Kötü kalitede bir yağ kullandığınızda kullanım ömrünün kısalması, düşük performans gösterme ve hatta arızalanma olasılığını artırırsınız.

Bu önemli pazarı, müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve petrol ve madeni yağ endüstrisine katkıda bulunmak için yeni teknolojileri nasıl geliştirip uygulayabileceğimizi düşünerek, önemli sektörlere odaklanan yeni bir ürün yelpazesini piyasaya sürdüğümüzü duyurmaktan gurur duyuyoruz. Küresel ekonominin uluslararası oyuncularını birbirine bağlamak. Deniz Yağı Serimizin halihazırda 3 versiyonu mevcuttur:

MARINE DIESEL WAVE MAX 30: Düşük devirli Cross-Head tipi deniz dizel motorları için yeni katık teknolojisinin yüksek kaliteli baz yağlarla birleşimidir.

MARINE DIESEL RUDDER MAX 40: Kükürt seviyesi %2'ye kadar olan ağır artık yakıtla çalışan orta hızlı gövde pistonlu dizel motorların özelliklerini karşılamak üzere özel formüle edilmiş, yüksek kaliteli, alkali amaçlı çift API CF kalitesinde yağlama yağıdır.

MARINE DIESEL ORSA MAX 50: Kükürt içeriği %1,8'e kadar olan distile dizel yakıt yakan orta ve yüksek devirli ana ve yardımcı gemi dizel motorlarının yağlanması için tasarlanmış mineral bazlı motor yağıdır.

Deniz yağları serimiz düşük devirli Cross-Head model deniz ana motorlarında kullanıma uygundur. Ayrıca üretici firma tarafından önerildiği takdirde stern tüp ve güverte ekipmanlarında da kullanılabilir. Ürünlerimiz, küresel pazar yeterliliklerini ve standartlarını karşılayacak şekilde, motorunuza en iyi bakımı verecek, uzun ömür sağlayacak, hasarları önleyecek ve ömrünü uzatacak şekilde özenle formüle edilmiştir. deniz motoruna hak ettiği özeni gösterin.

Artık kanıtlanmış kalite ve güvenlik bir tık uzakta. Bugün bizimle iletişime geçin ve çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinin.



Diğer Yazılar

Image
  • 23 Kasım 2022

Madeni Yağ Nedir?

Madeni Yağ Nedir? Araç aksamının mutlaka çalışması için tercih edilmesi gereken madeni yağlar, günümüzde birçok firma tarafından işlenerek satışa hazırla hale getirilmektedir...

Image
  • 23 Kasım 2022

Madeni Yağ Nasıl Elde Edilir?

Madeni Yağ Nasıl Elde Edilir?, teknolojik çalışmaların artış göstermesiyle oldukça sık sorulan ve motor sistemine sahip her parça için tercih edilen ürünlerden...