Blog

Özerşah Group: 2023'ün En İyileri

  • 28 Aralık 2023
Image

Başarılarla ve kilometre taşlarıyla dolu bir yılın daha sonuna geliyoruz. 2023 yılında başarılı ortaklıklar kurmayı, sınırları aşmayı ve farklı alanlarda büyümeyi başardık. Üstelik yılın bu döneminde yaptıklarımızı değerlendirip, umut verici bir yeni yıl ve yeni bir başlangıç fırsatı için yepyeni hedefler belirliyoruz. Çalışmalarımızı sürdürüp petrolde etki yaratmanın heyecanını yaşıyoruz. ve madeni yağ endüstrisinin 2024 yılı öncesinde, ancak ondan önce bu yılın bazı önemli olaylarını düşünmek istiyoruz:

Yeniden markalama

İnovasyon günlük motivasyonlarımızdan biri ve kim olduğumuzu müşterilerimize ve dünyaya daha iyi iletmek amacıyla bu yıl bazı değişikliklere gittik ve imajımıza ve kimliğimize yatırım yapma konusunda bir adım önde olmaya devam ediyoruz. Bu konuda bazı değişikliklerden geçiyoruz:


Özerşah Grup: Yeni Logo, Yeni Slogan ve Yeni Bir Dönem.

Zaman zaman yeniden keşfetmek, gelişmeye devam etmek ve yeni stratejik hedeflere ulaşmak için çok önemlidir. Şirket içinde, bu yıl pazarlamamızı güncellemeye yatırım yaptık ve vizyonumuzu ve misyonumuzu iletmek için logomuzu, sloganımızı ve web sitemizi geliştirdik. Yeni logo, aynı zamanda klasik olarak korumak için yeni modern ve özel kimliğimizin bir tezahürüdür. Şirketin değerli ve gelişmiş özellikleri.

Yeni slogan: "Gücün Akmasına İzin Verin." Petrol ve enerji sektöründeki diğer önde gelen işletmelere sorunsuz hizmet ve ürünler sunarak, Özersah Grup'un Türkiye'nin lider motor yağı ve madeni yağ üreticisi olarak konumunu müşterilerimize aktarıyoruz.

Monex Madeni Yağlar: Yeni Logo, Aynı Kalite

Kurumsal yeniden markalaşmanın ardından « Monex Madeni Yağların yeni yüzünü ortaya çıkarmaktan gurur duyduk. » Premium markamız ve yaklaşık 18 yıldır Türkiye'nin lider motor yağları ve madeni yağları markamız, aynı zamanda küresel pazarda potansiyel lider markamız. Güncelleme, markanın gerçek renklerini ve kalitesinin şekillerini iletmek için ortaya çıktı.

Bu yenilenme, piyasada uzun yıllar geçirdikten sonra geldi çünkü inovasyonun önemini ve madeni yağ endüstrisindeki ulusal ve uluslararası konumumuzu anlıyoruz. Bu değişiklik aynı zamanda hizmetlerimizi geliştirmeye devam etmek ve müşterilerimize fayda sağlamak için şirketimizin tüm faaliyet süreçlerini iyileştirmeye yönelik 2025 vizyonumuzun bir parçasıdır.

Fuar ve Etkinlikler: Kazautoexpo, Automechanika İstanbul

Müşterilerimizle daha yakın ilişki kurmak ve yeni trendlerden haberdar olmak bizim için büyük önem taşıyor. Bu yıl bir kez daha otomotiv satış sonrası sektörünün en büyük fuarlarından biri olan Automechanika İstanbul'a katıldık ve markalarımızı sergilemek için harika bir an oldu Monex Lubricants, Hexon Lubricants, Woil Lubricants, and Ring Lubricants.

İş amaçlarımızın tamamı sınırları aşmak üzerinedir ve KAZAUTOEXPO 2023 bunun için bir fırsattı. Kazakistan'da düzenlenen etkinlik, müşterilerimize ve potansiyel müşterilerimize daha yakın olmak ve Orta Asya'da petrol ve enerji gelişimi tartışmalarına katkıda bulunmak stratejikti.

Yeni Pazar Genişlemesi

Özerşah Grubu dört kıtadaki ülkelere ulaştı: Avrupa, Asya, Güney Amerika ve Afrika. İthalatçı ağını büyüterek ve madeni yağ ürünlerimizin Sierra Leone, İrlanda, Kırgızistan gibi yeni pazarlarda toplam temsilini içeren iş büyüme stratejisini güçlendirerek. Genişleme stratejimizi takiben, güveni kazanarak dünya çapında yeni bölgeleri entegre etmeyi başardık. Yeni ortaklarımızın katılımı ve Türkiye'de üretilen petrol ürünlerinde küresel liderliğe kapıların açılması.

Yeni Ürünler: Deniz Yağı

Ar-Ge merkezimiz ve laboratuvar uzmanlarımız sürekli olarak ileri teknolojiye ve belirli teknik özelliklere sahip yeni ürün serileri sunmaktadır. Bu yıl lansmanlarımızdan biri, düşük devirli Cross-Head tipi deniz dizel motorları için en ileri katık teknolojisini yüksek kaliteli baz yağlarla birleştiren Marine Oil serimiz oldu.

Müşterilerimize sunduğumuz ürün ve hizmetlerin kalitesine olan bağlılığımızı her yıl sürdürüyoruz ve 2023 de bundan farklı olamazdı. Pek çok başarıya tanık olduk, kendimizi yeniden keşfettik, yeni pazarlara ulaştık ve ilgili tüm paydaşlarla daha fazla bağlantı kurarak sektörün, Türkiye ve dünya ekonomisinin büyümesine ve genişlemesine katkıda bulunduk.

Bu durum, başarımıza katkıda bulunan herkese teşekkür etmek için mükemmel bir fırsattır. Türk madeni yağ endüstrisine liderlik etme ve ortaklarımıza ve sadık müşterilerimize hizmet sunma konusundaki kararlılığımız her zamankinden daha büyük ve gelecek olana hazırız.


Diğer Yazılar

Image
  • 23 Kasım 2022

Madeni Yağ Nedir?

Madeni Yağ Nedir? Araç aksamının mutlaka çalışması için tercih edilmesi gereken madeni yağlar, günümüzde birçok firma tarafından işlenerek satışa hazırla hale getirilmektedir...

Image
  • 23 Kasım 2022

Madeni Yağ Nasıl Elde Edilir?

Madeni Yağ Nasıl Elde Edilir?, teknolojik çalışmaların artış göstermesiyle oldukça sık sorulan ve motor sistemine sahip her parça için tercih edilen ürünlerden...