Blog

Özerşah Group Türkiye’nin Lider Ticaret Fuarı Automechanika İstanbul’a Katılacak

  • 23 Kasım 2022
Image

Özerşah Grubu’nun desteklediği temel değerlerden biri de müşterilerle iletişim kurmak ve ilişkileri sıkılaştırmaktır.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamak ve onlara en iyi şekilde hizmet etmek için ekibimiz 18 Kasım – 21 Kasım tarihleri ​​arasında otomotiv endüstrisine yönelik büyük ölçekli ticaret fuarlarından biri olan “Automechanika” İstanbul 2021’e katılacak.

Fuar, otomotiv hizmetleri sektörü lehine tasarlanmış, böylelikle motor yağı ve madeni yağ ürün çeşitlerimizi ve markalarımızı sergileme fırsatı sunuyor. Ancak en önemlisi, endüstrinin önde gelen yenilikçileriyle bağlantı kurmak yeni fırsatları geliştirmek ve keşfetme fırsatı sunuyor. Bizlerde Özerşah Group olarak pazarın en çok neye ihtiyacı olduğuna ve en iyi ne sunmamız gerektiğine bakacağız.

Etkinlikte bizlerle buluşmak, ürünlerimizi incelemek isterseniz sizleri 18 Kasım- 21 Kasım tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezine bekleriz. Fuar hakkında daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ürünlerimizi incelemek ve bizi daha yakından tanımak için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.



Diğer Yazılar

Image
  • 23 Kasım 2022

Madeni Yağ Nedir?

Madeni Yağ Nedir? Araç aksamının mutlaka çalışması için tercih edilmesi gereken madeni yağlar, günümüzde birçok firma tarafından işlenerek satışa hazırla hale getirilmektedir...

Image
  • 23 Kasım 2022

Madeni Yağ Nasıl Elde Edilir?

Madeni Yağ Nasıl Elde Edilir?, teknolojik çalışmaların artış göstermesiyle oldukça sık sorulan ve motor sistemine sahip her parça için tercih edilen ürünlerden...